*Nettavisen* Nyheter.

Prostitusjon blant studenter

Bobby er i ferd med å bli alvorlig forelsket. Følelsene blir imidlertid litt blandet når det går opp for ham at den livlige studenten, Annie, selger kroppen sin på fritiden.

Det er bare tilfeldighet som setter SMPD (Santa Monica PD) på sporet av en eksklusiv ring av prostituerte ved det lokale universitetet. Bobby har gått ut med en søt jente i noen uker, og på en fest betror han Russ at han er forelsket.

På samme fest blir Russ presentert for Annies vakre venninne Jo. De ender opp i samme seng, og Russ får sitt livs sjokk når Jo ber om betaling etter hyrdestunden. Jo kan fortelle at både hun, Annie og flere andre venninner på universitetet skaffer seg ekstra midler som prostituerte.

Selvmord eller drap?
Bobby følger Annie hjem til leiligheten hun deler med en venninne, og der blir de møtt av et tragisk syn. Venninnen Trisha ligger død på stien under balkongen. Etter hvert får Chris mistanke om mord, og snart går det opp for henne at også Trisha er involvert i prostitusjonsringen. Spørsmålet er bare hvem som står bak det hele, og hvorfor måtteTrisha dø?

For å få svar på disse spørsmålene overtaler Chris Monica til å gi seg ut for å være «arbeidssøkende» hore. Snart befinner Pacific Blues sexy blondine seg midt i et farlig miljø preget av stoffmisbruk, løgner og vold.

På TV 2 mandag 12. juli 2004 kl. 23.05.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.