Prøv sjekking uten ølbriller

Side2 Date har tusenvis av medlemmer, og her forteller fire trofaste medlemmer om hvorfor de bruker tjenesten.

31.01.06 15:36

(SIDE2): På Side2 Date finner du alle typer mennesker, og det er garantert noen som på utkikk etter det samme som deg. Det være seg venner, drømmepartneren, chattere og andre som deler dine interesser. Her forteller tre trofaste brukere om hvorfor de benytter seg av Side2 Date, og de har svart på følgende spørsmål:

1. Hvor lenge har du brukt Side2 Date?

2. Hvorfor bruker du det?

3. Hvem er du?

4. Hvem søker du?

Therese Fjellgård (Sordidgirl)

1. Jeg har brukt Side2 Date i litt over 2 år (tror jeg).

2. - Jeg treffer mange hyggelig mennesker her, og jeg synes det er lettere å bli kjent med nye gutter (og jenter) på denne måten, enn å løpe rundt med ølbriller på byen.

3. Jeg er en jente på 25 år, og jobber utrolig mye – og som ofte tyr til pc-en om kveldene når jeg ikke orker å dra noe sted etter 12 timer på jobb. Jeg har verdens skjønneste katt, som jeg koser meg i sofaen med hver kveld. Jeg liker å lage mat, og har en forkjærlighet for sushi. I helgene gjør jeg Oslo sånn passe utrygt sammen med min supervenninne Michelle. Da råner vi rundt i den superkule og ultraharry Golfen min, og noen ganger tar vi en øl eller trettiseks. Ellers hører jeg på Rammstein, som jeg er så glad i at jeg skal få logoen tatovert på kroppen min! Hvor? A lady never tells.

4. Jeg søker personer som deler noen av de samme interessene som meg, og som jeg kan finne på morsomme ting sammen med. De må være et sted mellom 23-35 år, og ha personlighet. Og det som skjer, det skjer. Kanskje finnes drømmemannen der ute¿

Thomas Berg (Mikey21)

1. Har brukt Side2 Date siden den gangen det het Spray Date, og registrerte vel profilen min så langt tilbake som i 2001.. Et par lengre pauser uten bruk, men har i hvert fall beholdt profilen!

2. Bruker det som et tidsfordriv, for å treffe noen nye mennesker, kanskje lese noe interessant i grupper og kanskje en flørt, om anledningen byr seg.

3. Er en hyggelig ung mann opprinnelig fra Bergen som nå har gjort østlending av meg.. En temmelig rolig person, som innimellom gjør ettellerannet helt sprøtt eller utrolig dumt.. ;) Ikke den som gjør meg mest bemerket i mengder, men desto mer overraskelser på lager. Halvveis sofagris, halvveis wannabe treningsnarkoman.

Er nok ganske barnslig av meg, men slutter når det ikke er passende! Ellers er jeg temmelig lettlurt, temmelig distré, og ekstremt flink å ta meg god tid! Snill og omsorgsfull i følge de som har peiling!

Har nok av drømmer, men ikke så flink å sette de ut i livet!

4. Jeg søker... har valgt å skrive "vet ikke" inntil videre, ettersom jeg trenger å finne ut hva jeg vil. Venner, en date m.m har jeg ikke noe imot. Om jeg er så heldig at jeg møter en som blir villt forelsket i meg og motsatt, er jo det bare flott!

Tommy Karlsen (suss)

1. Jeg har brukt side2 Date fra dag en. Og har vært med fra begynnelsen, men da med Spraydate. Var innom Spraydate med en annen profil fra starten.

2. Jeg bruker Side2 Date fordi jeg har vært med fra starten av, med Spraydate. Og blir derfor med videre på reisen med side2 Date.

Ellers fordi jeg har blitt kjent med mange her og har funnet på veldig mye med folk herfra. Alt fra fester, rolig tur på byen til mer stille kveld på byen med ja du skjønner. Cafe turer har det blitt og i det hele tatt jeg har hatt en spennende tid her.

- Det at det er et stort spekter med spennende folk her er strålende. Noe som gjør at jeg ikke klarer og forlate Side2 Date.

3. Jeg er en utadvendt Oslo gutt på 21 år og som elsker og møte nye mennesker, nyter livet fult ut og er ofte og finne på byen. Videre så elsker jeg spenning, at det skjer noe, for jeg er ikke den som sier nei takk til og lage litt liv og finne på noe artig.

Ellers så er jeg en gutt som liker og trene, og i år har jeg noen drømmer som skal bli til med blant annet større biceps. Så er jeg er smile gutt da. Jeg har alltid et bra smil på lur, og ja jeg elsker og smile. Ikke en dag uten. for hva blir dagen uten det, jo trist og grå. Også liker jeg utfordringer da, Sier stort sett aldri nei til noe.

4. Jeg søker etter spennende folk som ikke nødvendigvis lever et helt A4 liv.

Men folk som er seg selv og står for alt man gjør som gjerne liker en by tur og kanskje stikke på en cafe og snakke. Jeg er jo den som liker og snakke, time etter time..:)

Ellers så hadde det ikke vært dumt hvis det dukket opp en jente da. Ei som har et virkelig nydelig og søtt blikk som får meg til og bli veldig nysgjerrig

Ja, jeg legger ikke skjul på at jeg liker nydelig øyne med et unikt blikk som bare får nysgjerrigheten min til og ta helt av. Så om nettopp du kunne tenke deg og bli bedre kjent så hører jeg gjerne fra deg. Men da Smiler jeg søtt og ønsker deg en veldig flott dag videre med masse utfordringer og husk da Smil tilbake hvis noen smiler til deg.

Gøran Karlson

1. Jeg har vell vært på Spray/Side2 Date i snart 2 år tenker jeg.

2. I utgangspunktet var det for å slå i hjel litt tid, men det har visst seg at det finns flere normale mennesker enn meg her inne. Har blitt kjent med mange og nå bruker jeg vel det meste av tiden på å pleie de forskjellige ”forholdene”

3. Beskriv meg selv....høy, mørk og kjekk hvis jeg står på en stol, skrur av lyset og juger. Andre vil vell muligens beskrive meg som en ambisiøs, hardtarbeidende, gitarspillende, kjekk ung mann med sansen for det gode liv.

4. Hvem søker jeg? Alle og ingen egentlig, det handler ikke om hvem du vil gå til sengs med, men hvem du vil våkne opp sammen med. Søker i utgangspunktet kun venner, så får vi se hva som skjer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.