Gå til sidens hovedinnhold

Prøv «Spore» allerede i juni

Du kan starte din egen skapelsesberetning allerede til sommeren med demoen av «Spore».

(Spillmagasinet): I en pressemelding fredag slipper EA lanseringsdatoen for «Spore Skapningsskaperen» - demoversjonen til spillegenden Will Wrights nyskapning «Spore». Wright er mannen som har skapt verdens mestselgende spill, «The Sims».

Også «Spore» er en simulator hvor du kan kontrollere innholdet i spillet ned til minste detalj, men er vesentlig mer omfattende enn «Sims». Her skaper du egne raser, planeter og solsystemer og du kan spille online med tusenvis av andre spillere som til sammen utgjør et eget univers.

Med lilleputtversjonen «Spore Skapningsskaperen» blir det mulig å lage skapningene du siden kan bruke i det endelige spillet.

- EA og MAXIS kunngjør i dag at det fra 17. juni vil være to versjoner av «Spore Skapningsskaperen» tilgjengelig, en gratis nedlastbar demoversjon, samt en fullversjon som blir å finne hos forhandlere, heter det i meldingen.

Demoversjonen av «Spore Skapningsskaperen» (altså demoen av demoen) vil være tilgjengelig for grats nedlastning fra www.spore.com. Ifølge EA vil demoen bestå av omlag 25 prosent av det fulle skapningsskaperverktøyet i «Spore Skapningsskaperen og lar spillerne få muligheten til å forme, fargelegge og leke seg med en utall forskjellige skapninger. Disse skal kan man så kunne dele sømløst via YouTube.

Fullversjonen av «Spore Skapningsskaperen» inneholder hele skapningsskaperverktøyet fra «Spore».

Spillmagasinet tok en nærmere titt på simulatoren under spillmessen E3 i Los Angeles, les mer om det her.

Fullversjonen av «Spore» slippes til pc den 5. september 2008. En egen versjon slippes samtidig til Nintendo DS.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året