*Nettavisen* Nyheter.

Provoserende undertøy

De skapte totalt nettkaos da de viste frem Kylie Minogue som red på en mekanisk okse i bare undertøyet. Nå er undertøysfirmaet Agent Provocateur i vinden igjen.

10.11.04 10:24

Undertøysfirmaet har blitt kåret til et av Storbritannias kuleste merker. Firmaet som tidlig på 90-tallet produserte undertøy for Marks & Spencer begynte i 1994 å produsere eget undertøy.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tøff start
Ekteparet Serena Rees og Joe Corre som står bak Agent Provocateur viste nok ikke den gang at de skulle bli så store. Undertøyet deres var ifølge mange briter litt for uskikkelig for offentligheten og lenge brukte kvinnesaksforkjempere mye tid på å motarbeide forretningen deres.

Men etter hvert har undertøyskolleksjonene deres som består av korsetter, push-ups, silke- og fløyelstruser, strømpeholdere og lignende funnet sin plass høyt oppe på manges ønskeliste. Enkelte hevder at Agent Provocateur er en av hovedårsakene til at det finnes et så stort utvalg av sexy undertøy på markedet i dag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kaos med Kylie
Svært mange fikk øynene opp for merket da de i 2002 brukte Kylie Minogue i en reklamefilm. En lettkledd Kylie som red på en mekanisk okse skapte så stor trafikk på nettsidene deres at serverne bukket under. Også nettsidene til Kylie bukket under som en følge av denne reklamefilmen.

I forbindelse med sitt tiårsjubileum har Agent Provocateur relansert sine nettsider nå i november. Forventningene til nettstedet var så store at det velrenommerte motemagasinet Vogue måtte få lov til å ta en forhåndstitt før lanseringen var et faktum. Vogue svarte med å hylle Agent Provocateurs nye nettsted som verdens mest sexy.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ta en titt
Andre motemagasiner og nyhetsnettsteder legger vekt på at dette er et nettsted som vekker kikker-mentaliteten i den som besøker det. Kanskje ikke så rart siden deler av nettstedet er lagt opp til at man kan se hvordan undertøyet passer inn i deler av huset sammen med vakre kvinner.

Du kan selv ta en titt på et av moteverdens mest omtalte nettsteder for øyeblikket ved å følge lenken under.

Besøk Agent Provocateur

Sexy reklamefilmer
Reklamefilmen for Western Bacon Thickburger kunne vist en cowboy og et leirbål. Men hvem vil se på noe sånt?

Se den og Kylies Agent Provocateur-video her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.