RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøv biljard på nett

Har du enda ikke testet biljard på nett, er det på tide nå.

(SIDE2): Fler og fler får øynene opp for enkle nettspill eller casual games som det heter i spillverdenen, og jenter er ikke noe unntak. Faktisk finner ikke bare mennesker av begge kjønn, men også i alle aldere på Side2s spillcommunity Playray.no

Det høres kanskje litt rart ut, men det er faktisk gøy å spille biljard på nett. Velg den typen billjard du liker å spille, og sett i gang. Nede til høyre på startsiden finner du en forklaring på de ulike biljard-spillene du kan velge mellom. Pek der du vil skyte, og hold museknappen inne for å få til hardere «strokes». Du kan også velge om du vil spille alene eller mot noen.

Gå til biljard-spill

På playray finner du i tillegg en rekke andre morsomme nettspill, som tetris, kabal, sudoku og forsvar. Medlemsfavorittene er boble, superbobler, sleepz og atomix. Likte du biljard-varianten kan du jo også teste ut den nye enarmede banditten, hvor du kan vinne playpenger, som du f. eks kan bruke på å spille poker.

Til spillsiden

Klikk her for å gå til playrays startside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere