RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøv en luksusdo

Sist oppdatert:
Selv i London kan det være vanskelig å finne et toalett når man virkelig trenger det. Her er den luksuriøse løsningen.

(SIDE2): Har du noen gang vært i en storby og slitt med trykkende full blære eller det som verre er? Tråkket rundt uten øye for severdighetene, på desperat utkikk etter et noenlunde rent og pent toalett?

Nå kommer redningen, i hvert fall for turister i sentrale deler av London. Midt i Oxford Street, rett overfor varemagasinet Selfridges, åpnes nå det som skal bli et superluksustoalett for kvinner.

Egen dørvakt
«Britain's first super-loo», heter det i omtalen fra The Telegraph. Navnet er WC1, og åpningstidene blir fra åtte om morgenen til ni på kvelden. En dørvakt skal passe på at toalettet aldri blir overfylt.

Alle kvinner vil kunne få tilgang til herlighetene, såfremt de kan avse de 5 britiske pundene, eller vel 60 kronene, et besøk koster.


Luksustoalettet skal kunne by trengende kvinner på absolutt alt relatert til toalettbesøk, og noen ekstratjenester.

Prøv fotmassasje
Det viktigste er selve dobesøket. Dette vil alltid være garantert rent, da hver do blir sterilisert etter hvert besøk, mens aircondition i hver «bås» skal fjerne ubehagelige lukter etter tidligere gjester. Dobåsene skal være store nok til at brukeren kan skifte om til ballkjole inne i båsen.

I tillegg vil toalettanlegget by på alt fra nye strømpebukser, bruk av strykejern, parfyme, tannbørster, fotmassasje og «mini makeovers», selvfølgelig i tillegg til inngangsbilletten.

Forretningskvinnen Elaine Gennard står bak ideen og har planer om å åpne tilsvarende fasiliteter flere steder i London og andre britiske shoppingbyer, som Leeds og Manchester.

Les mer om den britiske hovedstaden på dinLondonguide.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere