RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøv «Football Manager» i kveld

(Sports Interactive)
Sist oppdatert:
Sports Interactive har lagt ut demoen til årets digitale høydepunkt for fotballfans.

«Football Managaer 2010» lanseres 30. oktober, men allerede i dag kan du spille en halv sesong gjennom den nypubliserte demoen av spillet. Lagringer i demoen er kompatible med fullversjonen, opplyser Sports Interactive.

Demoen kommer i to versjoner, «vanilje og «jordbær». «Vanilje»-versjonen er lettvekteren med kun engelsk språk og engelske og skotske ligaer. «Jordbær»-utgaven inneholder alle funksjonene i fullversjonen med norsk språk og norske ligaer.

Begge demoene er tilgjengelig både til Mac og PC. Du finner linker til begge versjonen på «Football Manager 2010» sin offisielle nettside.

Vi skal ikke forsøke oss på å oppsummere alle nyhetene i «Football Manager 2010», besøk heller spillets forum for de siste oppdateringene.

Ta også en titt på de forskjellige videoene Sports Interactive har publisert i forkant av «FM 2010»-lanseringen. Her gir utviklerne blant annet tips til hvordan du skal håndtere speidere, økonomi, praten på bakrommet og overganger.

Se den offisielle trailern til «Football Manager 2010»:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere