RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøv Norges råeste spillsted

Sist oppdatert:
Vi har skapt en unik virtuell verden der du kan møte andre mennesker og spille sudoko, poker og bilspill.

(Side2:) Den store virtuelle spillverdenen Playray har blitt utvidet med et nytt område for alle som liker å møte andre mennesker på nett. Nå kan du gjøre mer enn å spille minigolf, diamanter, poker, sudoko eller bilspill.

- Dette er en stor satsing for oss, sier prosjektleder Kristine Vogt Beylegaard. Sammen med utviklerne av Playray har vi laget en virtuell verden som både er for spilling, personlig uttrykk og chatting med andre mennesker. Slikt sett er dette helt unikt.

Playforia
Den nye verdenen du kan flytte inn i, heter Playforia. Her kan du møte andre spillere og lage ditt eget hus, rom og hager. Ved å utforske verdenen kan du vinne premier eller finne spillere du kan utfordre i sudoku, biljard eller poker.

Du kan bygge og innrede dine egne personlige rom og områder i Playforia. I butikken finner du alt du trenger av møbler, planter og pyntegjenstander, som du kan kombinere akkurat som du vil.

Selvsagt kan du snakke med de andre gjestene i Playforia. I de åpne fellesområdene kan du møte nye venner, mens de private rommene egner seg for fortrolige samtaler

Gratis og enkelt
Det er helt gratis å bruke Playray, hvor du kan spille nettspill og møte andre mennesker. Under kan du prøve en miniversjon av ett av de mange spillene du kan prøve i Playray:

- Det er viktig å påpeke at Playray er for alle aldersgrupper. For de unge kan det være det å lage sin egen figur, chatte med andre og uttrykke seg selv som er det viktigste. For litt mer voksne barn er det nettspill som Texas Hold 'Em Poker og Sudoko som er blant det som er aktuelt, sier Kristine.

Har du lyst til å prøve Playray? Klikk her.

Playray er en tjeneste fra Nettavisen og Side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere