RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Inge Wallumrød (Mediehuset Nettavisen)

Prøvde å skjære av konas fot

Sist oppdatert:
41-åringen er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha forsøkt å skjære både armer og bein av sin 31-årige kone.

En 41-åring er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha forsøkt å skjære både armer og bein av sin 31-årige kone i parets bolig. Den makabre mishandlingen skjedde i ekteparets bolig på Klyve i Skien natt til 25. oktober. Politiadvokat Trine Kvile utvidet i går siktelsen mot 41-åringen fra grov mishandling til å gjelde drapsforsøk, skriver Varden.

Helte kokende vann
Politiet går nå ut med dokumentasjon fra Oslo universitetssykehus Ullevål på skadene til den 31 år gamle kvinnen. Angrepet på henne beskrives som en av de groveste mishandlingssakene noensinne, skriver nettstedet videre.

31-åringen ble stukket og skåret med kniv i hodet, på begge armene og venstre bein. Hun ble slått i hodet og på kroppen med en sparkesykkel og knyttneve, og hun har store skåldingskader, etter at mannen helte kokende blanding av vann og matolje over hodet på henne. Mens han gjøv løs på kona, var parets fire barn under samme tak. De eldste søsknene skal ha forsøkt å stanse farens angrep på moren, men måtte til slutt gi opp.

– Venstre fot var nesten skåret av. Alt var skåret av, unntatt skjelettet, sier Kvile til nettstedet.

Erkjenner ikke drapsforsøk
Kvinnen fikk også en rekke andre skader, og det er uavklart hvor lenge mishandlingen pågikk. Kvinnen ble liggende i koma i flere dager etter volden. 41-åringen erkjenner grov legemsbeskadigelse, men ikke drapsforsøk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere