RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøvespiller for Vålerenga

Sist oppdatert:
Premier League-aktuelle Stefan Strandberg (18) prøvespiller for Vålerenga.

Den talentfulle lyngdølen, som i følge The Suns overgangsspalte nylig figurerte på ønskelisten til Premier League-klubbene West Ham og Portsmouth, skal trene med Vålerengas A-lag i 14 dager. Strandberg har tidligere vært på treningsopphold hos klubber som Derby, Portsmouth og Stuttgart.

- Han er en spennende spiller som vi har fulgt lenge. Vi har sett han i mange kamper og ser frem til å se han på treningsfeltet, sier hovedtrener i Vålerenga, Tor Ole Skullerud, til vif-fotball.no.

Strandberg, som er født i 1990 og er samme årgang som Vålerengas Harmeet Singh, Amin Nouri og Kristian Brix, har scoret ett mål på åtte aldersbestemte landskamper.

- Han er en robust type med god fysikk og virker som et godt stopperemne. I løpet av ukene her på Valle skal han lære oss å kjenne og vi lære han å kjenne, så får begge parter ta en vurdering på hvor vi står i etterkant.

Stefan Strandberg har spilt i Mandalskameratene siden han kom fra Lyngdal som 15-åring i 2006.

Sjekk Vålerengas ryktebørs på forumet .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere