RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøvespiller for Vålerenga

Sist oppdatert:
Sogndals venstreback Per Egil Flo spiller for Vålerenga mot FC København.

Vålerenga har invitert Sogndals venstreback Per Egil Flo (23) på prøvespill, og dette har Sogndal IL akseptert. Flo setter seg fredag på flyet til København og er i kamptroppen til Vålerenga i lørdagens kamp i Parken.

Flo kommer opprinnelig fra Stryn, og er nevø av Håvard Flo som igjen er fetter med tidligere Vålerenga-spiller Tore André Flo. I 2011-sesongen spilte Flo 29 av 30 Tippeligakamper for Sogndal, som til slutt endte på 14. plass på tabellen. Sogndal slapp kun inn 31 mål i løpet av sesongen, minst i Tippeligaen. Vålerenga med 33 innslupne var nærmest Sogndal på den statistikken. Selv om Flo for det meste har figurert på venstrebacken til Sogndal, er han en anvendelig spiller som også har spilt midtbane og angrep for klubben.

Siden debuten for Sogndal i 2006-sesongen har Flo spilt 138 seriekamper for klubben, hvorav 109 av disse i Adeccoligaen fram til opprykket foran 2011-sesongen. Flo har landskamper fra G15 og opp til U21-nivå for Norge.

Flo er kjent for sin gode venstrefot og store utholdenhet. Han er 182 cm høy og veier 75 kilo i følge sogndalfotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere