RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PS3 får vibrering likevel?

Sist oppdatert:
Playstation 3 kan komme med vibrerende kontrollere likevel.

(Spillmagasinet): Håndkontrolleren til Playstation 3 er til forveksling lik sin forgjenger, men det er utenpå. Inne i Sixaxis, som kontrolleren heter, sitter det ny teknologi - og mangler muligheten til å dirre.

Sony har fått skarp kritikk for dette, men var ikke i posisjon til å endre på avgjørelsen. Spillgiganten ble nemlig saksøkt av selskapet Immersion over rettighetene til teknologien og ble dømt til å betale svimlende 91 millioner dollar.

Sony betaler

Nå har de to selskapene kommet til enighet, Sony betaler hele summen og skal også betale lisenspenger for videre bruk av den dirrende teknologien, skriver GameDaily BIZ.

Det betyr med all sannsynlighet at Sixaxis får tilbake sin savnede vibrering, selv om verken Sony eller Immerson har kommentert dette.

Lanseres 23. mars

Den 23. mars er det endelig tid for Playstation 3 også her i Norge. Du kan sikre deg en PS3 allerede i dag.

Maskinen har en prislapp rundt 6000 kroner, men som vanlig tilbyr de forskjellige butikkene og kjedene ganske forskjellige priser, så det kan lønne seg å undersøke flere steder.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere