*Nettavisen* Nyheter.

PS3 med 160 GB på vei?

En kilde nær nettsiden Ars Technica hevder at Playstation 3 vil utrustes med kjempeharddisk.

29.01.08 08:32

(Spillmagasinet): En gang i tiden var det enkelt å ha en spillkonsoll. Du hadde for eksempel Playstation 2, og det var det. Du hadde ikke en av seks ulike konfigurasjoner av PS2, det fantes bare en.

Les også:
- Ny «superversjon» av Xbox 360
- Her er den nye PS3-kontrolleren
- Sony lanserer bonuspakke

Slik er det ikke lenger. Nintendo holder seg til en maskin, men både Microsoft og Sony har hatt flere versjon av den samme konsollen på markedet. Ifølge Ars Technica kommer det snart en ny Playstation 3.

- Sony faser ut 80 GB-konsollen i USA. De kommer likevel til å ha to konsoller på markedet, og prisene ser ut til å bli de samme, forteller kilden til nettsiden.

Her i Europa har vi hatt en Playstation 3 med 60 gigabyte harddisk, men står nå tilbake med en nedstrippet konsoll uten minnekortleser og med 40 gigabyte harddisk.

Amerikanere har i lengre tid kunnet kjøpe en 80 GB Playstation 3 sammen med BD-filmen «Spider-Man 3». Ifølge kilden til Ars Technica er det denne pakken som skal erstattes med en større maskin.

- For å tilby en lignende prisverdi forventer jeg å se en PS3 med større lagringskapasitet - til 120 eller 160 gigabyte som selges med den nye Dual Shock 3-kontrolleren, forteller personen.

Apropos: Sony-sjef Howard Stringer mener Playstation 3 er på god vei til å slå Xbox 360 i antall solgte konsoller og Sony kutter prisen på Blu-ray.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag