*Nettavisen* Nyheter.

PS3-Singstar til våren

«Singstar» til PS3 kommer til våren.

08.02.07 23:39

(Spillmagasinet): Under en av dagens spørrerunder på den store spillutviklerkonferansen D.I.C.E, avslørte Sony-toppen Phil Harrison at «Singstar» til PS3 snart er ferdig og slippes i løpet av våren. Spillet har ikke fått noen tittel ennå og vil ha en del til felles med PS2-spillene, den største forskjellen er den enorme og lovende onlinebiten.

Du kan kjøpe og laste ned sanger og musikkvideoer i noe som kalles «SingStore», og Sony har utviklet et MySpace-lignende «Singstar»-community. For eksempel kan du ta opp videoer ved hjelp av et webkamera og legge de ut på profilen din, finne folk med samme musikksmak som deg, og mye, mye mer.

Harrison sier for øvrig at dette er noe vi kommer til å se mer av på PLAYSTATION 3, i løpet av de første par månedene skal PS3 sitt grensesnitt utvides med ulike community-funksjoner. Hva slags sa han derimot ikke noe om.

Videre avslørte Harrison at et nytt LocoRoco er på vei (antakeligvis til PS3) og at Sony skal videreutvikle PSP sin onlinebit, og han viste frem det nye PS3-spillet «Super Rub-O-Dub». Det vil bli gjort tilgjengelig gjennom PlayStation Store og går ut på at du skal styre en and som skal hjelpe en masse andre ender ut av et basseng.

Spillet kontrolleres utelukkende ved hjelp av bevegelsessensorene i kontrollen og ser akkurat passe artig ut.

Og sånn helt til slutt - Phil fortalte at de første europeiske maskinene akkurat nå befinner seg på en båt på vei til Europa.

PLAYSTATION 3 lanseres i Norge den 23. mars. Følg med på Spillmagasinet.no for alt om maskinen og ikke minst spillene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.