RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PS3-svindel på nett

Sist oppdatert:
På auksjonsnettstedet QXL kan du visstnok kjøpe Playstation 3 - som ikke er i produksjon ennå.

(Spillmagasinet): Det hersker ingen tvil om at internett er fullt av svindlere. Du har Nigeriabrev, personer som selger Xbox 360-esker og et utall andre eksempler på folk som ikke eier skrupler.

Denne auksjonen på det norske auksjonsnettstedet QXL tar likevel kaka. Vedkommende auksjonerer bort ti Playstation 3-maskiner som visstnok er importert fra England. Mannen bak auksjonen påstår at maskinene har vært ute i USA en stund, og impliserer dermed at sjefen for Sony i USA, Kaz Hirai, lyver.

For å bevise at han faktisk har maskinene, har vedkommende lagt ut det som skal være en kvittering fra UPS. Dessverre er sporingsnummeret visket ut, og kvitteringen er derfor verdt null, niks og ingenting.

Noen gjør tydeligvis alt for penger, og vedkommende bak denne auksjonen er en av de. Det skal for øvrig nevnes at når denne saken publiseres har auksjonen ligget ute i to dager uten at QXL har gjort noe.

Auksjonen er nå stengt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere