RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI får stor svensk kontrakt

Sist oppdatert:
PSI har nå fått på plass en nys tor kontrakt på distribusjon og service på maskiner fra CashGuard. Det er den store svenske kjeden Axfood som nå har inngått en rammeavtale
Det er PSI Antonson AB et heleid datterselskap av PSI Group ASA, som har inngått rammeavtale med Axfood om salg og service av CashGuard-maskiner i det svenske markedet.

Tidligere har PSI Antonson startet leveranser av CashGuard til butikkjeden Willys som inngår i Axfood.. Den nye rammeavtalen dekker hele Axfood som utgjør ca 350 butikker i Sverige og har en markedsandel i det svenske dagligvaremarkedet på omkring 17 prosent.

- Vi har store forventinger til rammeavtalen med Axfood og forventer betydelige løpende leveranser fremover. Denne avtalen bekrefter CashGuard og PSI Antonson sin sterke stilling som leverandør til det svenske dagligvaremarkedet, sier konsernsjef Erik Pinnås i PSI i en kommentar.

PSI er stor aksjonær i det svenske industriselskapet CashGuard som produserer kontanthåndteringssytemene som nå blant annet skal selges til Axfood.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere