RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI Group lover sterk vekst

Sist oppdatert:
Teknologibedriften PSI fortsetter den positive utviklingen i første kvartal, og selskapet gir samtidig en sterk guiding for fremtiden og lover vekst og resultatøkninger
PSI Group kan vise til et overskudd før skatt på 4,2 millioner kroner i første kvartal, mot minus 2,3 millioner kroner i samme periode i fjor.

Omsetningen økte fra 91,6 millioner kroner i fjor til 156,9 millioner kroner i årets første kvartal. Av økningen står organisk vekst for 37 prosent. Samtlige forretningsområder viser vekst i perioden med spesielt sterkt vekst innenfor Auto-ID segmentet.

Selskapets driftsresultat før avskrivninger endte på 6,3 millioner kroner, mot 0,1 millioner i fjor.

- Det forventes et høyt aktivitetsnivå i begge hovedsegmenter - detaljhandel/dagligvarehandel og logistikk/transport/ produksjon - med en sterk vekst og en vesentlig positiv resultatutvikling. Styret vurderer fremtidsutsiktene som gode, og det arbeides med strukturelle og operasjonelle prosesser for å styrke konsernets markedsposisjon i Skandinavia, skriver selskapet i rapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere