RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI hausser CashCuard-salget

Sist oppdatert:
PSI har nå levert CashGuard-maskin nr. 10.000 og forventer at den sterke utviklingen fortsetter.
Det går frem av en pressemelding CashGuard distributør og storaksjonær PSI ASA har sendt ut torsdag.

- Det er svært gledelig å se den raske utrullingen av CashGuard-maskiner. Hvert av de siste kvartalene har PSI kunnet presentere stadig nye rekordtall forleveranse av CashGuard-maskiner, sier konsernsjef Jørgen Waaler i PSI, som forventer at den sterke utvikling fortsetter.

Ifølge PSI er CashGuard den definitive markedslederen på kontanthåndteringsmaskiner til detaljhandelen med nå 10.000 maskiner installert i Skandinavia.

Bare de tre siste årene har det blitt installert over 5.000 maskiner.

- I Norge og Sverige har vi sammen med CashGuard en markedsandel på over 90 prosent av alle installerte kontanthåndteringssystemer. Det er et meget godt utgangspunkt for videre vekst i nye markeder i Europa, sier Waaler.

CashGuard har signalisert en vekst på 80 til 100 prosent innen kontanthåndteringsløsninger i år etter en tidligere prognose på 50 prosent.

Waaler mener også at gjenkjøpsmarkedet nå er på vei.

- Vi har begynt å selge utskiftninger. Fremover ser vi et interessant potensial tilknyttet leveranse av nye CashGuard-maskiner til eksisterende kunder i Norge og Sverige, sier Waaler i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere