RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI øker i CashGuard

Sist oppdatert:
Gjennom kjøpet av aksjer øker PSI den finansielle og industrielle investering i det svenske selskapet.
PSI Group melder at de har økt eierandelene i CashGuard. Selskapet har kjøpt 2.136.000 aksjer i CashGuard AB og eier etter dette kjøpet 1.000.000 A-aksjer og 11.339.368 B-aksjer som utgjør 19,7 prosent av stemmene og 12,4 prosent av kapitalen i CashGuard AB.

- Styring, effektivisering, distribusjon og sikring av kontanter - primært relatert til CashGuard - er et sentralt område for PSI. Som Skandinavias ledende leverandør av avanserte IT-løsninger til detaljhandelen har vi store forventninger til CashGuard fremover, sier Leif-Flemming Bakke, styreformann i PSI Group.

Selskapet forventer økende leveranser av CashGuard-løsninger i disse landene kommende kvartaler basert på inngåtte avtaler.

- Vi er trolig bare er i startgropen når det gjelder kontantsikringsløsninger for detaljhandelen. Potensialet er stort. Kontanter blir ikke borte med det første, og det finnes et utall kassepunkter i Skandinavia hvor behovet for kontantsikringsløsninger i høyeste grad eksisterer. Dette er et marked som PSI, i samarbeid med CashGuard, har stor tro på i tiden fremover, uttaler Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI, og tillegger:

Aksjene i CashGuard anses som en kombinasjon av en finansiell og industriell investering for PSI.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere