RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI kjøper IT-selskap

Sist oppdatert:
PSI Group, med Erik Pinnås i spissen, har kjøpt opp IT-selskapet Open Human Digital. Sjekk detaljene i oppkjøpet her
I en børsmelding mandag melder PSI Group at de har inngått en avtale om å kjøpe alle aksjene i det norske IT-selskapet Open Human Digital.

Ifølge PSI er dette selskapet en ledende leverandør av konseptutvikling, design, programutvikling og produksjon av interaktive multimedia kommunikasjonsløsninger for detaljhandelsmarkedet.

Oppkjøpet skal inngå i PSIs satsning på ny teknologi til detaljhandelsmarkedet, som går under navnet SmartMedia. Denne divisjonen skal levere innovative løsninger for forbruker- og vareinformasjon samt ansatteopplæring reklamedistribusjon i butikklokaler.

Open Human Digital ble etablert i 1996 og nøkkelpersonene fra selskapet er fremdeles aktive i selskapet. Det er åtte heltidsansatte i selskapet og selskapet har alltid hatt positive driftsresultater. Omsetning i 2005 ble på ca. 9 millioner kroner.

PSI betaler totalt 9,3 millioner kroner for selskapet, hvorav 3,3 millioner kontant mens 6 millioner kroner betales over tre år basert på at visse forutsetninger oppfylles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere