RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI kjøper selskap

Sist oppdatert:
PSI Group kjøper selskapet Detaljkonsulentene AS. Prisen er 6 millioner kroner
PSI Group ASA kjøper samtlige aksjer i Detaljkonsulentene AS.

- Kjøpet av Detaljkonsulentene AS styrker PSI sin posisjon i Sør-Norge ytterligere og bidrar til en betydelig øking av PSI sine tekniske ressurser og sin kompetanse innenfor detaljmarkedet
i Norge. Utrulling og salg av CashGuard maskiner fremover ligger til grunn for overtagelsen av selskapet, heter det i meldingen fra PSI.

Detaljkonsulentene holder til i Buskerud, Vestfold og Telemark og jobber innen leveranser til detaljhandelen av maskinvare, konsulenttjenester, service og rekvisita.

Kjøpesummen er 6,0 millioner kroner, hvorav 4,0 millioner kroner betales kontant og 2,0 millioner kroner skal gjøres opp i aksjer i PSI Group ASA primo mai d.å.

Aksjene har en bindingstid på tre år. Detaljkonsulentene AS omsatte i 2004 for 19,2 millioner kroner med et driftsresultat på 1,9 millioner kroner og et resultat etter skattekostnad på 1,3 millioner kroner.

Egenkapitalen på overtagelsestidspunktet 1. februar 2005 utgjør 2,5 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere