RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI og Repant finner sammen

Sist oppdatert:
PSI og Repant som begge er fokusert mot dagligvarehandelen har nå funnet sammen i et samarbeid.
PSI Group som leverer kassaløsning og Repant som leverer panteautomater til dagligvarenæringen har nå funnet sammen i et samarbeid innen sektoren. De har inngått en omfattende samarbeidsavtale rettet mot det norske og svenske markedet.

For PSI innebærer avtalen eksklusivt salg og distribusjon av Repants produktspekter, mens Repant får tilgang til PSIs omfattende apparat med teknikere, salgs- og servicepersonell i Norge og Sverige.

- Selskapene forventer at avtalen vil tilrettelegge for vekst på det norske og svenske markedet gjennom et enda mer komplett løsningstilbud, heter det i en felles pressemelding fra selskapene som begge er notert på Oslo Børs.

- Dette representerer en viktig utvidelse av PSIs tilbud til dagligvarebransjen. Et stadig mer komplett produkt- og løsningstilbud gir et godt grunnlag for oppnåelse av våre organiske vekstmål, sier Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI Group i en kommentar.

- Repant har en ensartet strategi i alle markeder. Vi har distribusjonspartnere i alle andre land - og det får vi nå også i Norge og Sverige, sier Christian Andersen, adm. direktør i Repant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere