RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSI skal avklare avtaleforvirring

Sist oppdatert:
IT-selskapet PSI og Erik Pinnås skal denne uken avklare om en kontrakt med Diplom-Is er på 5,2 millioner kroner eller mindre enn en tidel, slik kunden har hevdet
iMarkedet skrev fredag at det var oppstått full forvirring rundt en stor avtale IT-selskapet PSI hadde sendt børsmelding om ( Forvirring om PSI-avtale )

Mens PSI skrev i børsmeldingen at avtalen var på 5,2 millioner kroner, hevdet IT-sjef Erik Akre i Diplom-Is at tallet var 466.000 kroner.

Fortsatt er ikke saken avklart. Visekonsernsjef Jørgen Waaler i PSI opplyser til iMarkedet at det skal være møte med Diplom-IS denne uken for eventuelle avklaringer.

Waaler har lest gjennom kontrakten og finner pr. i dag ingen grunn til å endre innholdet.

IT-sjef Erik Akre i Diplom-Is skriver i en e-post til iMarkedet at en avklaring om avtalens innhold vil bli sendt de det måtte gjelde, og at dette vil skje så fort som mulig.

Avtalen i børsmeldingen dreier seg om en ny mobil dataløsning for selgere, salgsbilsjåfører og salgsledere i Norge, Sverige og Danmark.

Den ble positivt mottatt i markedet da den kom 29. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere