RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSIs engasjement i Cashguard gitt milliongevinst

Sist oppdatert:
IT-selskapet PSIs engasjement i CashGuard har gitt en gevinst på 10 millioner svenske kroner
Emisjonen i CashGuard AB ble på 18 millioner svenske kroner. Tegningen var garantert av PSI Group, og den ble kraftig overtegnet.

- Det foreløpige tegningsresultatet viser en tegning på 61 millioner svenske kroner, noe som tilsvarer en overtegning på 238 prosent. Dette betyr at PSI sitt garantiansvar har bortfalt, skriver finansdirektør Jørgen Waaler i PSI i en melding.

PSI har under tegningsperioden i CashGuard ervervet 2,1 millioner tegningsretter og har, basert på dette, tegnet seg for 525.000 nye aksjer i CashGuard. Etter dette eier PSI 13,4 prosent av utestående aksjer og 11,4 prosent av stemmene i CashGuard inkl. opsjoner.

- PSI sitt engasjement i CashGuard har så langt medført en urealisert gevinst på 10 millioner svenske kroner basert på dagens børskurs på CashGuard, hvorav 2 millioner svenske kroner vil bli inntektsført under finansinntekter i tredje kvartal. Aksjene i CashGuard AB vil i PSI sin balanse bli klassifisert som finansielt omløpsmiddel, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere