*Nettavisen* Nyheter.

Psykiater for Paris

Paris Hilton takler ikke fengselslivet så bra og gråter seg gjennom dagene.

07.06.07 12:43

(SIDE2:) Ifølge de andre innsatte i Los Angeles' Century Regional Detention Center har Paris fått spesialbehandling av vaktene, tross for at fengselsdirektøren forsikret om at alle behandles likt når de skal innenfor dørene.

Slapp unna
The Sun melder at Hilton skal ha unnsluppet den mest pinlige kroppsundersøkelsen og at alle fangene ble beordret inn i andre rom da hun ankom fengselet søndag kveld.

Likevel skal ikke fengselslivet være noe moro for Hilton. Nylig fikk hun besøk av psykiateren Charles Sophy som har behandlet henne de siste åtte månedene. Han skal ha vært redd for at hotellarvingen var nær et sammenbrudd. Hun har også hatt besøk av sin advokat.

Ifølge en venn av Paris gråter hun mye, såpass at hennes medinnsatte som er dømt for mord har måtte tre støttende til.

- Den bortskjemte jenten takler det svært dårlig. Hun gråt som et lite barn de to første nettene. Alle kunne høre henne gjennom veggene, sier en kilde til The Sun.

I retten på nytt
Paris er på ingen måte er ferdig med lovens lange arm når hun er ute etter 23 dager.

En annen millionærarving, Zeta Braff, har saksøkt Paris Hilton for å spre løgn om hennes person, løgn som til slutt endte i en av USAs heteste sladderspalter - til New York Post.

Rettssaken skulle vært 21. mai, men ble utsatt da psykiater Sophy sa at Paris ikke var i stand til å møte fordi hun hadde fått beskjed om at hun måtte i fengsel for å ha brutt kjøreforbudet i prøvetiden.

Onsda var Paris' venninne Nicole Richie gjest hos Dave Letterman. Der fortalte hun at hun var redd for å lide samme skjebne som Paris.

- Jeg krysser fingrene, men jeg er veldig bekymret og redd. Jeg er villig til å ta konsekvensene av handlingene mine, sa hun til Letterman.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag