RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Publikum raser mot 90-tallsfest

We love the 90s-festen ble arrangert i Valhall i Oslo lørdag kveld. 
We love the 90s-festen ble arrangert i Valhall i Oslo lørdag kveld.  Foto: Jørgen Berge (nettavisen)
Sist oppdatert:
- Dette er det verste arrangementet jeg har vært på med tanke på køer!

Lørdag kveld gikk arrangementet We love the 90s av stabelen i Valhall Arena i Oslo. Publikum hadde gledet seg til å se artister som Shaggy, Lou Bega, Rednex og Scooter. Men mange av publikummerne var langt fra fornøyd med arrangementet. Arrangørens egen Facebookside er nå full av kommentarer fra publikum som klager over svært langt køer, ingen toaletter i VIP-området og generelt dårlig organisering.

- Dette må vel være det verste arrangementet jeg har vært på med tanke på køer. Én inngang. Virkelig? Og VIPen når man skal på do. Dummeste jeg har opplevd noen gang, skriver Anders Berge.

Trond Ivar Mathisen er heller ikke videre fornøyd.

- Ræva opplegg. Tror det er mange som krever refundering! skriver han, og legger til at VIP-området Golden circle ikke hadde egne toaletter og ingen egen inngang slik de hadde blitt lovet.

- Blir slakt fra alle kanter her, skriver han. 

Krever pengene tilbake

Kun få timer etter at arangementet startet var Facebook-gruppen «Vi som krever pengene tilbake, We love the90s» opprettet. I skrivende stund har den 87 medlemmer. 

I beskrivelsen for gruppen står det blant annet: «Dette var en meget ubehagelig opplevelse. Så mange mennesker på en så liten plass, med vakter som vet altfor lite kan ikke være bra. Over 100 utsalgssteder for øl er vi lovet, men hva hjelper det når vi ikke kommer inn til konserten? Dette var altfor dyrt for en vare vi overhodet ikke har fått.»

Billetter til VIP-området Golden Circle kostet 899 kroner. Vanlige biletter kostet 599 kroner.

- Følger opp over helgen

«We Love The 90s»-arrangør Thomas Borgvang sier til VG at det er solgt 13.486 billetter til konserten, og at de hadde tillatelse til å selge 13.500 billetter. Ifølge ham var det brann- og redningsetaten som krevde midlertidig stopp i innslippet, som igjen førte til de lange køene.

– Vi skjønner veldig godt at folk er sinte, og dette er noe vi kommer til å følge opp over helgen, sier han.

Publikummere ringte politiet

Operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt, Tor Jøkling, opplyser til Nettavisen at flere publikummere ringte politiet og var bekymret på grunn av knuffing og tett kø.

- Det var en episode hvor vaktene måtte slippe opp sperringene ved billettkontrollen fordi det var så stort trykk. Da kom det masse mennesker inn på en gang og man fikk ikke kontrollert billettene til alle sammen. Men tilbakemeldingene fra våre folk på stedet er at det ordnet seg kjapt. I løpet av kort tid roet det seg ned, sier Jøkling til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere