RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Publiserte toppløsbilder av Aniston

Sist oppdatert:
Nettet gløder etter at et fransk magasin har slått til med en av årets mest omtalte kjendisartikler - nemlig nakenbilder av Jennifer Aniston.

(SIDE2): Nakenbildene dukket opp på nettet 11. februar. Det er også bursdagen til Jennifer Aniston, og den ble garantert ikke som hun hadde tenkt.

Advokatfirmaet Lavely & Singer har gått hardt ut, og truer med søksmål etter at bildene ble lekket.

Bildene er hentet fra filmen «The Breakup». Aniston har allerede fått oppmerksomhet for sin nakenscene i denne filmen, og nettsiden Mr. Skins kåret hennes nakenscene i «The Breakup» til fjorårets 5. beste nakenscene.

Den mye omtalte scenen er ute på nettet. Du kan se den her.

Se også: Listen over de beste nakenscenene i 2006

Men ryktene om at det var flere opptak av Aniston fra denne filmen har gått lenge, og nå er de altså på nettet. Mens advokatene kjemper en tilsynelatende nytteløs kamp sprer bildene seg som ild i tørt gress.

Opphavet til bildene er tilsynelatende det franske magasinet Choc . På deres nettsider ligger det en faksimile ute som viser deres siste forside. Her kan man se at de reklamerer for bildene som nå går verden rundt. Med Anistons advokater på saken kan det vise seg å bli en svært dyr fornøyelse.

Fikk stoppet bilder
Dette er ikke første gang Jennifer Aniston tar opp kampen mot lettkledde bilder. Da fotografen Peter Brandt tok toppløsbilder av henne i 2005, inngikk hun en avtale med han og fikk bildene stoppet.

Les hele saken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere