RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Puppe-PC og bilballett

Sist oppdatert:
Når de siste timene fram mot helg virker så uendelig lange, er det godt å ha noen morolinker å kose seg med. Her får du konsentrasjonsspill, bilballet og puppe-PC, bare for å nevne noe. TV 2 Nettavisen gir deg fredagsmoro.

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere, nemlig TV 2 Nettavisens fem utvalgte moro-linker.

Lag din egen tegneserie
Har du noensinne drømt om å lage din egen tegneserie, men blitt stoppa av det faktum at du overhode ikke kan tegne?

Nå trenger du ikke lenger ha kunstnerisk talent for å lage stilige striper. Med den prisbelønte tegneseriemakeren Q-Mix må du bare ha mye oppfinnsomhet og sans for en god historie.

På denne nettsiden finner du en hel artikkel om programmet, og link videre til selve tegneseriemakeren.

Reiselyst
Er du en globetrotter? På denne nettsiden kan du krysse av for alle landene du har besøkt, så får du opp et verdenskart merket med rødt i de områdene du har besøkt.

Har utenlandsreisene dine begrensa seg til en tur til Køben med danskebåten, skjønner du plutselig hvor stor verden egentlig er. Og dekkes halve jordkloden med rødt kan du jo sende skrytemail til kompiser og kollegaer om hvor bereist du er.

Fantastisk PC

Synes du PC-en din er litt kjedelig, og lurer på hva du kan gjøre for å få noe ingen andre har?

Her er oppskriften på hvordan du lager din egen japanske tegneserieaktige PC. Bare se på bildet her.

Hvor PC-en er, spør du? Vel, dama er PC-en. Se flere bilder og hele prosessen her.

Saab-ballett
Er du mest interessert i biler, mens dama liker ballett? Eller er det kanskje omvendt? Her får du uansett begge deler i ett. I denne videoen fra Saab kan uansett ikke annet enn å beundre kjørekunnskapene til sjåførene, og på en sær måte blir det ganske så vakkert.

Konsentrer deg nå
Zen-spillet. Hvor god er du til å blokke ut all støy rundt deg, og konsentrere deg om oppgaven du har fått i fanget? Her får du flere ulike spill hvor du må konsentrere deg for å klare dem. Uansett er det en fin distraksjon i timene før helga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere