Puppe-voodoo?

Foto: (Ill: Bust-up-gum.com)

Finnes det magiske produkter som kan få kvinnebryster til å vokse? Vi har støvsugd nettet etter svar...

12.01.06 13:18

(Womanweb.no): Kan jenter som vil forstørre puppene sine gjøre det uten å måtte ty til operasjoner som likevel bare gjør puppene rare? Vår fastlege Sigurd Høye tvilte før vi viste ham disse produktene. Hvordan har han det nå?

Tyggegummi

Cirka kr 330,-

Bust-up-gum.com

”Tygg dine bryster store?” Denne tyggegummien skal inneholde en ingrediens som visstnok skal etterligne det kvinnelige kjønnshormonet østrogen, og dermed skal brystene vokse seg store, store.

”Ethvert stoff som etterligner østrogen, eller andre hormoner for den del, kan ha alvorlige bivirkninger. Dette er det all grunn til å være forsiktig med”, advarer dr. Høye.

Krem

Cirka kr 465

Perfectwoman.net

Her er det bare å smøre seg inn på overkroppen. Denne puppekremen hevder i hvert fall at den kan få pupper til å ese ut ved at den stimulerer til cellevekst i brystkjertlene.

Dr. Høye: ”Hoi! Denne faller klart inn i kategorien ’Hvis det høres for godt ut til å være sant, er det nok nettopp det’. For noe sprøyt!”

Power-BH

Cirka kr 6600,-

Brava.com

Denne BH-liknende oppfinnelsen skal brukes ti timer om dagen i ti uker, og da skal man kunne gå opp en hel cup i BH-størrelse, ifølge fabrikantene.

”Jeg har aldri hørt om at noe slikt har ført til andre resultater enn klamme pupper. Dette er etter alt å dømme en bløff, og en svindyr en sådan”, konkluderer en stadig mer skeptisk dr. Høye.

Hypnose

Cirka kr 995

Deeptrancennow.com

Hypnosefirmaet Deep Trance Now slår fast at denne ti-trinnsraketten av en CD-pakke på ulikt vis skal stimulere blodstrømmen direkte til brystene, som dermed vil svulme opp til uante dimensjoner.

”Dette er i så fall ren magi. Jeg gir meg ende over”, avslutter vår måpende fastlege.

Les også:

Bedre nettshopping

Slik får du stuss som J. Lo

Tysker i trusa

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.