RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Puppebry for Eva Mendes

Sist oppdatert:
Eva Mendes nye reklame ble for Calvin Klein ble for het for amerikansk TV, og filmen ble forbudt.

(SIDE2:) «Det er min hemmelighet» hvisker Eva Mendes i sin nye reklame for parfymen «Secret Obsession» fra Calvin Klein.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hennes nakne kropp er derimot ikke en stor hemmelighet, da den nye parfymereklamen gir seere en ganske god kikk, melder Daily Mail.

Brystvorte
Du kan til og med se filmstjernens brystvorte i ett lite sekund, noe som ble for mye for amerikansk TV, og reklamen ble omgående forbudt å vise.

Reklamen, som varer i 30 sekunder, er filmet i svarthvit, og viser Mendes som naken ruller rundt på en uoppredd seng.

- Mellom kjærlighet og galskap ligger besettelse, hvisker «Hitch»-stjernen. - Kjærlighet... galskap. Det er min hemmelighet.

Se reklamen her
(artikkelen fortsetter nedenfor)

Sjefene i Calvin Klein er ikke alt for lei seg for kontroversene, og har lagt ut reklamen på sine egne sider under overskriften: «Eva Mendes' forbudte reklame».

- Denne utviklingen er ikke spesielt overraskende for det amerikanske markedet, sa Tom Murry, presidenten for Calvin Klein.

- Vi føler at reklamen er fantastisk og at den passer som reklame for Secret Obsession. Vi kommer til å nå våre kunder i USA gjennom websiden, aviser og blader og på salgssteder. Vi forventer en veldig suksessfull global lansering.

Har vært naken før
Eva Mendes har tidligere vist fram kroppen sin i filmen «We Own The Night» fra 2007. Hun fortalte reportere den gangen at hun fryktet hva faren hennes kom til å synes.

- Den hadde premiere i Cannes og jeg satt sammen med resten av publikum og tenkte: «Åh herregud, der er jeg. Herregud, herregud, Det der er meg, det der er min pupp, min pupp».

Siden den gang har Mendes gitt slipp på sjenansen, og har stilt opp naken for dyrerettighetsorganisasjonen Peta, i deres antipels kampanje.

Kontroversielle Klein
I 1995 ble Calvin Klein etterforsket av FBI etter at en serie ladede bilder av unge modeller ble beskyldt for å være pornografiske. I 1980 skapte en ung Brooke Shields opprør da hun hvisket «Vil du vite hva som er mellom meg og mine Calvins? Ingenting».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere