Puppelegen tidligere arrestert

Foto: (Faksimile)

Legen som glamourbabe Monica Hansen skal møte i retten, har snuskete rulleblad.

29.01.09 22:52

I helgen ble det kjent at den norske Los Angeles-baserte glamourmodellen Monica Hansen saksøker en Miami-lege. Nå har det dukket opp mer opplysninger om mannen.

Les også: Monica Hansen vs. amerikansk kirurg

Dr. Leonard M. Hochstein er i dag anklaget for ulovlig bildebruk, men ifølge Miami-Dade County Courthouse har plastiskkirurgen hatt trøbbel med loven tidligere, skriver 730.no.

En «case search» med saksnummer F-03-022545 som nettstedet har utført, lister en «misdemeanour» (foreelse) og en «felony» (grov forbrytelse) for henholdsvis ordensforstyrrelse og «controlled substance/possession», som vanligvis betyr besittelse av narkotika.

Navnet på personen er Leonard Hochstein, født 18. juni 1966. Florida-saken ble bokført 11. august 2003 og lukket 8. september 2003.

Monica Hansen sendte 730.no en pressemelding fra sine Beverly Hills-advokater Hall & Lim, hvor de skriver at Tønsberg-pikens navn og bilder har blitt benyttet som reklame på legens nettsted LHochsteinmd.com uten hennes tillatelse. De krever en ikke-spesifisert kompensasjon. Summen skal utgjøre det legen har tjent på den ulovlige bruken av Hansens navn og bilder.

Kirurgen er basert i Miami, hvor hun har bodd i fire år.

SE BILDER AV MONICA HANSENS FORSIDER.

På søndag fant 730 er fotografi av Monica Hansen iført hvit bikiki i flashrotasjon på nettstedet. I skrivende stund ligger bildet der forsatt. Hansen forteller at hun nå ikke får lov å kommentere saken før rettsaken er over.

I høst sa modellen til 730 at hun ikke har noen problemer med å vise frem kroppen sin.

- Jeg er veldig liberal og nakenhet er no big deal for meg. Jeg kan gjerne være naken i film, hvis det er smakfullt. Jeg har vært i amerikanske Playboy, og man finner nok bildene på nettet hvis man søker etter februarutgaven i 2006, sa modellen.

Monica Hansen er med i Madcons Spellemannprisen-vinnervideo sammen med Triana Iglesias og har vært med i serien «Battle Dome» (under navnet Monica Fox), Hawaii-realitshowet «Destiny Stardom», «Rude Awakening» med Sherilyn Fenn fra «Twin Peaks» og den seneste sesongen av «Baywatch».

Tidligere har hun blitt koblet til kjendiser som Leonardo DiCaprio, Enrique Iglesias og Marcus Schenkenberg.

Intervju: FRA TJØME-TANG TIL «BAYWATCH»-STRAND.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag