*Nettavisen* Nyheter.

Pupper, pikekyss og mote

En av årets første motebegivenheter er moteuken i Rio de Janeiro, og den vil nok bli husket lenge fremover. Samtlige bilder fra den frekke moteuken i Rio ser du her.

15.01.05 09:40

Naomi startet showet da hun klinte med designeren Tito Bessa og viste frem puppen på catwalken . Senere i uken fikk man se modeller i het omfavnelse og tungekyss da M VS. M viste frem sine kolleksjoner.

Dette er forresten ikke første gang Naomi viser puppen på catwalken. Under moteuken i Sao Paulo i fjor viste hun frem sitt høyre bryst. Bildene av det ser du her.

Se bildene
For en tid tilbake kom det massiv kritikk mot moteskaperne . Mange mente at de satset på skandaler for å få oppmerksomhet, og at motevisningene ikke fortjente noen oppmerksomhet ettersom bare en liten prosentandel av klærne som blir vist frem havner i butikkhyllene.

Arrangørene i Rio ser ut til å ha gått gjennom all denne kritikken for deretter å sy sammen et show som inneholder alle skandaleelementene som tenkes kan.

Samtlige bilder fra Rio finner du i bildegalleriet under. Her kan du ta en titt på klærne som egentlig skal være midtpunktet, eller du kan ta en titt på brystvorter, tungekyss og bar hud som tilfeldigvis åpenbares når modellene går nedover catwalken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag