Pupper tenner poker-Norge

Engelske Purple Lounge Poker har funnet oppskriften på hvordan de skal loppe norske menn i en pokerturnering: FHM-modeller som croupierer.

26.05.06 13:24

Barmfagre kvinner skal trekke pokerspiller i hele Norge til å delta på pokertureringen «FHM/Purple Lounge Poker Tour» som gjester flere byer i landet denne sommeren.

Proff opplæring
Men det spørs om konsentrasjonen blir like stødig som alltid for de mannlige spillerne. Helt enkelt kan det ikke være å spille mot FHM-modeller som kortdelere.

Jentene har, ifølge pokernews.com, fått profesjonell opplæring som croupierer og vil forsøke å danke ut flest mulig spiller i turneen, som starter i Oslo 24. august.

Kvalikk
Spillere som vil delta kan kvalifisere seg i innledende runder i forskjellige byer fra 2. juni. Første kvalikkrunde går i Oslo. Både de innledende rundene og selve turneringen dropper innom Frederikstad, Lillehammer, Kristiansand, Sandefjord, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim i løpet av sommeren og høsten. Turneen avsluttes med finale i Oslo 15. september.

Foruten lettkledde damer vil spillerne bli underholdt av kjente stand-up komikere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.