RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pupper tenner poker-Norge

Sist oppdatert:
Engelske Purple Lounge Poker har funnet oppskriften på hvordan de skal loppe norske menn i en pokerturnering: FHM-modeller som croupierer.

Barmfagre kvinner skal trekke pokerspiller i hele Norge til å delta på pokertureringen «FHM/Purple Lounge Poker Tour» som gjester flere byer i landet denne sommeren.

Proff opplæring
Men det spørs om konsentrasjonen blir like stødig som alltid for de mannlige spillerne. Helt enkelt kan det ikke være å spille mot FHM-modeller som kortdelere.

Jentene har, ifølge pokernews.com, fått profesjonell opplæring som croupierer og vil forsøke å danke ut flest mulig spiller i turneen, som starter i Oslo 24. august.

Kvalikk
Spillere som vil delta kan kvalifisere seg i innledende runder i forskjellige byer fra 2. juni. Første kvalikkrunde går i Oslo. Både de innledende rundene og selve turneringen dropper innom Frederikstad, Lillehammer, Kristiansand, Sandefjord, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim i løpet av sommeren og høsten. Turneen avsluttes med finale i Oslo 15. september.

Foruten lettkledde damer vil spillerne bli underholdt av kjente stand-up komikere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere