Gå til sidens hovedinnhold

Pupperaner meldte seg for politiet

En svært barmfager kvinne ranet bensinstasjon.

I forrige uke slo hun til mot en bensinstasjon i Southport Court ved byen Gold Coast i Australia. Det tok ikke lang tid før raneren ble kjent langt utenfor landets grenser. Med en kløft som ikke overlot mye til fantasien, var det mange som ville være med å etterforske saken.

Raneren, som fikk navnet The Buxom Bandit eller den yppige banditten, benyttet seg av en kniv under ranet, men møtte motstand da mannen bak kassen kastet gjenstander etter tyven. Hun kom seg til slutt ut og stakk av i en ventende bil.

Etter fem dager på rømmen meldte 22 år gamle Tonee Walker seg til politiet. Nå sitter hun varetektsfengslet fram til hun igjen må møte i retten 20. august. Dermed er også utringede klesplagg byttet ut med en brun fangeuniform, melder Daily Mail.

Overvåkingsbildene fra ranet har de siste dagene gått verden rundt. Walker er også latterliggjort som en udugelig raner siden hun ikke skjulte ansiktet sitt og var kun iført én hanske. Dermed skulle det være en enkel sak å finne fingeravtrykk.

Ifølge kvinnens advokat kommer hun fra en respektabel familie, men Walker kom seg ikke unna varetektsfengsling. Alvorlige trusler mot den butikkansatte og risiko for å begå flere forbrytelser, fikk politiet til å sette foten ned. Walker skal også ha innrømmet at hun både var påvirket av medikamenter og alkohol da hun gjennomførte ranet.

HTML EMBED
Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar