*Nettavisen* Nyheter.

Pushwagners datter naken i video

Kokain, marihuana og stripping ble for mye selv for bandet.

22.11.11 09:04

(SIDE2): Kun ikledt truse, med sort sminke rundt øynene, nærmeste veltende i champagne og hauger av kokain og marihuana, hopper og danser Pushwagners datter Elizabeth Brofos (20) rundt i Souldrops nye musikkvideo.

Eller - det vil si: Det som var ment å være deres video til førstesingelen No Soul.

Klikk på bildet for å forstørre.

Men innholdet ble såpass drøyt, at de involverte ble enige om å stoppe den. Brofos selv synes dog ikke innholdet er særlig sjokkerende.

- Jeg står for det jeg har gjort. Det er mange som har gjort verre ting før meg, det må vel mer enn dette til for å sjokkere nå. Dette er skuespill - jeg tror folk klarer å skille mellom dette og virkeligheten, sier hun til Dagbladet.

Naken
Det er da heller ikke første gang 20-åringen kaster klærne. Tidligere i år stilte hun naken i Playboy og Onlinemagasinet.

- Nakenhet er helt naturlig, og alt som er naturlig er jo bare fantastisk, sa hun til sistnevnte magasin den gang.

Men kanselleringen av videoen betyr at den 34 sekunder lange smakebiten som er lagt ut på nett, trolig det eneste publikum får se av den videoen. Brofos i Souldrop-regi blir det derimot mer av, gjengen er allerede i gang med å spille inn ny video til låta.

Hvordan det hele var tenkt opprinnelig, kan du sjekke ut øverst i artikkelen.

- Kansellerte
Souldrop er et produsentkollektiv fra Bergen, bestående av Even Brenna, Pål Myran-Håland og Thomas Knudsen.

- Til syvende og sist kom vi fram til at en dame som snorter, røyker og kler av seg er hakket for drøyt i forhold til hva vi ønsker med denne låta, og alle inkluderte parter ble enige om å kansellere den, sier Knudsen til Dagbladet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Med venner
Til nå har de gjort seg mest bemerket med remikser av artister som Lars Vaular, Razika og Susanne Sundfør, men nå slipper de altså eget materiale. Souldrop slipper sin debutskive Prelude ble sluppet mandag.

Med på laget har de flere av sine artistvenner, og førstesingelen No Soul er det Chris Holm som har vokalen på.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.