RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pusic klar for Vålerenga

Østerriksk kantspiller har signert for Vålerenga.

Vålerenga har i dag signert en kontrakt ut sesongen med den østerrikske kantspilleren Martin Pusic (24). Pusic var tidligere på prøvespill for Vålerenga og har spilt tre kamper for Vålerenga i løpet av vinterens treningskamper.

- Martin gjorde et veldig godt inntrykk på oss da han trente med oss og vi ble i løpet av de to ukene han var sammen med oss sikre på at han var en type vi ville knytte til oss, sier Vålerenga-manager Martin Andresen om sin nye spiller.

- Vi har brukt litt tid på forhandlinger og grunnen til at han har signert for en sesong handler om økonomi. Det er billigere å signere en spiller på kortere kontrakter.

Pusic har vært klubbløs siden kontrakten hans med Hull FC ble avsluttet 9. januar i år. Pusic, som har kroatiske aner, har en U20-landskamp for Østerrike og Andresen mener han vil passe godt inn i Vålerenga.

- Da Martin var med oss en ukes tid hjemme i Norge etter La Manga-oppholdet gjennomgikk han de samme fysiske testene som våre spillere og der scoret han veldig bra, sier Andresen.

- Vi har fått en fysisk robust, godt trent spiller med bra fart. Martin har vist at han har meget gode holdninger, han er en lagspiller som er opptatt av lagets resultater. Han har også en alder som passer godt inn i spillergruppa vår og vi er veldig fornøyde med at han har kommet til Vålerenga som en forsterkning foran årets sesong, avslutter Andresen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere