RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Putin: – Donald Trump er svært begavet


– Donald Trump er en meget fargerik mann, svært begavet, det er ingen tvil om det, uttalte Valdimir Putin på pressekonferansen på torsdag.
– Donald Trump er en meget fargerik mann, svært begavet, det er ingen tvil om det, uttalte Valdimir Putin på pressekonferansen på torsdag. Foto: www.en.kremlin.ru
Sist oppdatert:
Moskva (NTB-Reuters): Vladimir Putin beskriver Donald Trump som en fargerik og svært begavet mann, som han gjerne vil samarbeide med hvis han blir USAs neste president.

Den russiske presidenten synes også det er oppløftende at Trump har signalisert at han ønsker et tettere samarbeid med Russland.

– Han er en meget fargerik mann, svært begavet, det er ingen tvil om det. Han er den som klart leder kampen om å bli president, slik det ser ut i dag. Han sier han ønsker å bevege seg til et annet og dypere nivå i forholdet til Russland. Hvordan skal vi kunne si nei til det? Selvfølgelig er vi positive, sa Putin da han torsdag holdt sin årlige pressekonferanse i Moskva.

Trump kjemper om å bli Republikanernes presidentkandidat og leder foreløpig på meningsmålingene. Eksperter mener imidlertid at det skal mye til for at han skal gå seirende ut av nominasjonsprosessen, som varer fram til juli.

Putin sa også at Russland ønsker å utvikle forholdet til USA uansett hvem som blir ny amerikansk president.

– Vi er klare til å jobbe sammen med enhver president som det amerikanske folket velger. Det er de (amerikanerne) som hele tiden forsøker å påvirke hvem vi skal stemme på, fastslo Putin. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere