RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Putin besøkte Hydro

Sist oppdatert:
President Vladimir Putin besøkte Norsk Hydro på en konferanse i St. Petersburg. Hydro-sjef Eivind Reiten hadde også møte med Gazprom.
Norsk Hydro er på plass ved den økonomiske konferansen Economoc Forum og fikk besøk av den russiske presidenten Vladimir Putin. Konferansen går av stabelen i St. Petersburg og Hydro har satset stort på denne kongressen.

Putin besøkte det norske oljeselskapets utstillingsstand og Hydro var det eneste utenlandske selskapet som fikk anledning til å ta i mot den russiske presidenten.

Hydros konsernsjef Eivind Reiten deltok tirsdag på konferansen og kunne ønske Putin velkommen til selskapets utstillingsstand og var også invitert til møte med president Putin, et møte der 15-20 av lederne fra internasjonale selskaper var samlet

Reiten hadde også et møte Gazprom-sjefen Alexey Miller under sitt besøk i St. Petersburg. Siste nytt om Shtokman er at det russiske gasselskapet skal være klare til avgjørelsen om hvem som blir partner i det lukrative prosjektet før russerne tar sommerferie.

Konferansen omhandler ny teknologi innen energisektoren og den økende etterspørselen etter energi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere