RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pynt med maritime striper

Sist oppdatert:
Sjømannstriper er i vinden om dagen. Les og se hvordan de kan brukes.

(Womanweb.no): De er som regel blå og hvite, og det kjære barnet har mange navn. Matrosstriper, sjømannstriper eller skipperstriper – det maritime er som regel den første assosiasjonen som dukker opp blant en av vårens heteste trender. Det er derimot andre steder enn havet som har fått nyte de øyenfallende stripene¿

¿ Se noen eksempler i galleriet nederst

Vil du være med på notene akkurat nå, bør du tenke London i de svingene 60-årene – Twiggy-aktige modeller med store, svarte øyne, korte skjørt og grafiske prints. Det er kanskje ikke så rart at det mest klassiske av grafiske prints - disse stripene - igjen har fått en renessanse?

Sjømannstripene er lette å legge merke til, stilige, lette å bruke og veldig allsidige. Du kan bruke dem til både dag- og kveldsbruk, de er like egnede for både tynne og fyldige kvinner, og de kan pryde nær sagt hvilken som helst bekledning: Bukser, kjoler, bluser, shorts¿ Føler du deg ikke helt bekvem med striper fra topp til tå, kan accessories med striper gjøre nytten.

Huskeregler om striper:

¿Loddrette striper får deg til å se lengre ut. Striper på tvers gjør kroppen bredere. Tenk over hva du vil skjule eller oppnå. Tversover gir fylde, nedover er ”slankende”.

¿Du må gjerne matche striper med andre mønster, men det er vanskelig. Er du usikker på om du klarer der, så kombiner heller med ensfargede klær.

¿ Se eksempler nedenfor

Les også:

Få frisyren til Madonna

Bondsk herremote

Ladylike!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere