RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pyntetips fra Hollywood

Sist oppdatert:
Spray forbereder deg på julebordsesongen: Ved hjelp av disse enkle tipsene blir du så flott at du kunne stilt Jennifer Lopez i skyggen på den røde løperen.

Kjendiser later til å være glamorøse, perfekt sminket og fantastisk elegante absolutt alltid. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på alle stylistene de har til å hjelpe seg. Men skal vi tro MSN women kan du bli like flott selv, ved å stjele stjernenes triks:

1. Finn ut hva som kler akkurat deg. Legg merke til at for eksempel Jennifer Lopez nesten alltid har lav utringning. Det er fordi hun har funnet ut at det er det som kler henne.

2. Hold deg unna klesplagg som ikke ser så bra ut på deg. For eksempel bør du ikke bruke plisserte bukser og bukser med utvendig glidelås hvis du har litt mage.

3. Kjendiser tar aldri på seg klær rett fra salgsstativet. Plaggene deres er sydd inn så de passer perfekt. Skjem deg selv litt bort ved å få klærne dine tilpasset hos en skredder.

4. Bruk iøynefallende sko. Selv det enkleste antrekk blir stilig når skotøyet er luksuriøst.

5. Vær nøye med vedlikehold av klærne, og gi dem vekk eller kast dem når de begynner å se for utslitte ut.

6. Ikke vær et moteoffer. De mest velkledde stjernene har en klassisk basisgarderobe som de krydrer med trendy detaljer.

7. Er du i tvil, overdriv. Det er fryktelig uelegant å se for hverdagslig ut. Er du ikke sikker på kleskoden på tilstelningen du skal på, sats på å pynte deg for mye heller enn for lite.

8. Stram opp holdningen. Selv om du følger alle de nevnte tipsene, hjelper det ikke mye om du krummer ryggen og ser ned i gulvet. Gjør som Nicole Kidman, og gå med skuldrene trukket bakover og hodet høyt. Uansett hva du har på deg, får god holdning det til å se enda bedre ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere