RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Q-free med mulig emisjon likevel (Ny)

Sist oppdatert:
Til tross for at bomstasjonsselskapet Q-free avviste at det var planer om noen emisjon etter resultatvarselet, vurderer nå selskapet en emisjon likevel
(Nytt: Med kommentarer fra Q-free-sjefen)

I en melding fra Q-free heter det at et meglerhus har undersøkt muligheten for å gjennomføre en emisjon i størrelsesorden 25 millioner kroner til markedsmessige betingelser.

- Selskapets styre vil i et styremøte berammet i kveld beslutte hvorvidt selskapet skal benytte seg av et slikt tilbud, heter det i meldingen.

Q-frees melding tirsdag står i kontrast til uttalelsene den konstituerte toppsjefen Geir Ove Kjesbu kom med til iMarkedet etter at selskapet hadde sendt ut et resultatvarsel. Da sa han:

- Jeg oppfatter selskapets likviditetsbeholdning til å være god.

iMarkedet spør Kjesbu tirsdag hva som er endret siden resultatvarselet fredag.

- Ingenting er endret siden fredag. Det er opp til styret å vurdere om man skal gå inn på en emisjon, sier Q-free-sjefen til iMarkedet tirsdag.

Q-frees egenkapital etter første kvartal vil være i størrelsesorden 190 millioner kroner og selskapet har en kontantbeholdning på 70 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere