RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Q-Free utsatt for svertekampanje

Sist oppdatert:
Q-Free-sjef Kai Bogen har mandag ettermiddag gått ut med en melding om at selskapet er utsatt for en svertekampanje i forbindelse med et viktig anbud på Taiwan
Kursen har så langt mandag falt 10 prosent, etter at kursen gjorde et hopp i romjulen i forbindelse at selskapet meddelt at de er underleverandør til en av de tre selskapene som fortsatt er med i anbudet på Taiwan.

- Kampanjen har til hensikt å undergrave selskapets produkter og stigmatisere konsernets omdømme, sier konsernsjef Kai Bogen i Q-Free i en kommentar.

Q-Free opplyser i meldingen at de har varslet børsen om hvilke interesserer som står bak kampanjen, som har sammenheng med et større veiprosjekt i Taiwan. Selskapet har tidligere opplyst til iMarkedet at en kontrakt kan bety leveranser i flere hundremillionersklassen for Q-Free.

Q-Free utgjør sammen med det multinasjonale konsernet Acer Inc. et av tre konsortium som konkurrerer om den omfattende kontrakten. Til sammen sju konsortium konkurrerte om å være blant de utvalgte.

- Uriktig informasjon plantes målrettet for å skade Q-Free. Påstandene retter seg mot produkter, at selskapet ligger i rettssaker verden over og finansielle forhold, sier Bogen videre .

Han legger til at både norske og utenlandske journalister er blitt kontaktet i den hensikt å sverte Q- Free.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere