RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Quiz-Caroline direkte på nett

Sist oppdatert:
Nå kan du vinne fete premier og se Carolines (20) quiz-programmer eksklusivt på nett.

(SIDE2): Du har kanskje sett quiz-sendingene til Caroline Farstad Søvik på TV 2 og TV 2 Zebra.

Her kan du se Carolines web-sendinger direkte.

Nå har du sjansen til å følge TV 2s skjermtroll eksklusivt på mobyC. Det populære norske nettsamfunnet startet denne uken egne, direktesendte quizshow på sine nettsider.

Kledde av seg i FHM
20 år gamle Caroline, som for alvor ble kjent da hun kastet klærne i FHM i fjor, er over seg av begeistring for å kunne nå seerne også på nettet.

- Å ha egne web-sendinger på direkten er utrolig gøy og spennende, sier den blide Bodø-jenta til Side2.

- Som programleder opplever jeg en ny type fleksibilitet, både når det gjelder sendetidspunkt og innhold. Friheten til å lage mitt eget show, samt å kommunisere med medlemmene via chatten, gjør sendingen mye mer personlig, fortsetter hun.

20-åringen, som ble headhuntet til jobben som quiz-vertinne, er svært fornøyd med responsen fra seerne på nett. Klokken 15.15 i dag (onsdag) kan du se henne som leder for programmet Fotballquiz (se sendetidene nederst i artikkelen).

- Det at seerne faktisk har benket seg foran pc-en for å få med seg programmet, mitt føles helt fantastisk, forteller hun.

Les mer om den sexy TV-vertinnen her:
Carolines blogg på mobyC
TV 2-programleder kaster klærne
Se TV 2s nye sjarmtroll

Historiske sendinger
Det norske nettsamfunnet mobyC er på vei inn i de teknologiske historiebøkene med lanseringen av sine interaktive og direktesendte TV-show på nettet.

MobyC.no er nemlig det første nettsamfunnet som lanserer direktesendt quiz-programmer på web-TV.

Mobyc.no har på rekordtid blitt et av Norges største nettsamfunn med snart 100.000 medlemmer. Det unike med mobyC er at aktive og trofaste medlemmer belønnes med «Bling».

«Bling» er en virtuell valuta som kan brukes til å hente premier som flatskjermer, laptoper, Playstation 3, iPod Touch, mobiltelefoner, designerklær og mye annet fra premielisten.

Suksess på TV 2
Den utvidede mobyC-satsingen med sendinger på nettet kommer som et resultat av suksessen med de interaktive TV-formatene Glitz, Fotballquiz, Sportsquiz og Bling Bling på TV 2 og TV 2 Zebra. Konseptet har vekket stor internasjonal interesse og eksporteres i første omgang til Irland, England og Sverige.

Nettkanalen har også skaffet seg rettighetene til det kontroversielle og usensurerte programmet Backpackers hvor tre australske menn dokumenterer sine reiseopplevelser i Europa. I tillegg ligger musikkvideoer og filmtrailerne tilgjengelig når man skulle ønske det.

For å skaffe deg «Bling», må du være aktiv i sendingene og på nettet. Programmet Bling Bling er ikke bare en quiz-sending, men også et aktualitetsprogram fra nettsamfunnet.

60.000 til russen
Du blir belønnet med «Bling» dersom din profil eller dine blogger, omtaler eller bilder blir vist i sendingene. I tillegg pågår det egne ukekonkurranser med flotte premier. Denne uken stikker en heldig russegjeng av med premier for til sammen 60.000 kroner til russebilen.

Les mer om konkurransen «Pimp my russebil».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fotballquiz og Glitz er spennende kunnskapsprogrammer hvor du må være rask og korrekt for å kjempe om seieren. I dag sendes Fotballquiz direkte kl 15.15. Klikk her for å bli med.

Du kan også prøve deg i Nyhetsquiz i Nettavisen, Underholdningsquiz på Side2.no (se lenger ned i artikkelen) og Fotballquiz på FXT. Du finner quizene nederst i bunnen av de fleste artiklene.

FAKTA
DETTE ER MOBYC:
*Et nettsamfunn med nesten 92.000 medlemmer som det er gratis å bli medlem av.

*MobyC er det eneste norske nettsamfunnet som belønner aktive medlemmene med flotte premier.

*MobyC er det eneste nettsamfunnet i verden med egen TV-kanal der du kan se direktesendte, interaktive underholdningsprogrammer med sexy og morsomme programledere. Du kan delta i quizer og avstemninger, se musikkvideoer, chatte og vinne flotte premier.

SENDETIDER:
*BlingBling ser du alle hverdager kl. 13.15-14.00 på TV 2 Zebra og kun på mobyC TV kl. 21.15-22.00.

*Fotballquiz ser du søndager fra 16.00-17.00 på TV 2 Zebra og samtidig på mobyc TV. I tillegg ser du Fotballquiz mandager, onsdager og fredager 15.15-16.00 eksklusivt på mobyC TV.

*Glitz kommer tirsdager og torsdager kl. 15.15-16.00 bare på mobyC TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere