RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rabattert Repant-emisjon endelig i mål

Sist oppdatert:
Tomra-konkurrenten Repant er endelig i mål med sin emisjon, men til lavere priser. Dette melder selskapet
(Ny: Korrigert)

Ifølge en melding fra Repant har de største aksjonærene i Repant, sammen med nye institusjonelle investorer tegnet seg for 35 millioner kroner til en kurs på 0,30 kroner pr. aksje i en ny emisjon.

Emisjonen ble styrebehandlet fredag 19.november og godkjennes endelig på selskapets ekstraordinære generalforsamling fredag 26. november.

Repant satser på panteautomater, men har så langt jobbet i skyggen av langt med kjente Tomra.

Repant måtte redusere emisjonsprisen for å få gjennomført emisjonen. Det var meglerhuset Norse Securities som hentet inn pengene.

- Vi valgte å skrive ned aksjepålydende for å sikre oss at emisjonen ble fulltegnet, slik at Repant er fullfinansiert allerede nå, fremfor å måtte gå en ny emisjonsrunde senere. Alle eksisterende aksjonærer får derfor anledning til å bli med i denne runden også, skriver adm. direktør Per Kverneland i Repant i en melding.

Repant skal nå trappe opp sin satsing.

- Særlig ser situasjonen i Tyskland lys ut. Her har vi vært inne lenge, men kan nå virkelig begynne den langsiktige jobbingen sammen med Digi. I takt med at de politiske beslutninger kommer på plass vil denne markedssatsningen forhåpentligvis gi tellende resultater. Med fullastet pengebok kan virkelig gire opp markedsarbeidet både ute og hjemme, skriver Kverneland.

Og han fortsetter:

- Vi har et betydelige større potensial i det norske og svenske markedet enn det vi har hatt ressurser til å hente ut så langt.

Repant har pr. 3.kvartal økt omsetningen med 63 prosent fra i fjor. Selskapets hovedaksjonærer er blant andre Systemair AB, Sjølyst Finans v/Ola Mæhle og Karstein Gjersvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere