RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Råbillig fastpris på mobil

Sist oppdatert:
NetCom tilbyr fastpris på mobil til bedrifter. Privat kommer trolig etter.

NetCom tilbyr nå fastpris til sine mobilkunder i bedriftsmarkedet. For 249 kroner kan selskapets bedriftskunder ringe opptil 3 000 minutter i måneden. Det tilsvarer 50 timer. I tillegg tilkommer en startpris på 59 øre per samtale.

Dersom kundene ringer opp sine 3.000 minutter i måneden vil det tilsvare en ringepris på rundt 8 øre per minutt. Prisen per minutt etter du har brukt opp de inkluderte minuttene er 39 øre. Alle priser er uten moms.

- For storbrukerne er dette et knalltilbud som vil redusere bedriftens telefoniutgifter kraftig. I tillegg gir det økt forutsigbarhet. Selv med et tak på 3.000 minutter i måneden er dette det nærmeste du kommer fastpris i det norske markedet, sier leder for NetCom Bedrift, Henning Thoresen i en pressemelding.

Etterspurt tjeneste
NetComs kundeundersøkelser viser at en av tre bedriftskunder har fastprisvarianter øverst på ønskelisten over nye tjenester.

- I tillegg til forutsigbarhet og kostnadsreduksjon ønsker kunden seg muligheten til å tilby fri telefon til flere ansatte. Denne tjenesten gjør det mulig, sier Thoresen.

Også for privatkunder
- Når kommer et liknende tilbud til NetComs privatkunder?

- Vi ønsker å gjøre oss erfaringer gjennom denne lanseringen i bedriftsmarkedet. Deretter kommer vi til å sette oss ned og finne ut hvordan vi kan gjøre dette på privatmarkedet, sier kommunikasjonsrådgiver i NetCom Øyvind Vederhus til Nettavisen.

- Men det kommer?

- Man trenger ikke å kjenne mobilbransjen veldig godt for å skjønne hva som kommer til å bli det neste store. Jeg tror fastpris for privatkunder kommer, sier han.

Nutel har allerede et fastpristilbud til sine privatkunder, hvor de tilbyr ubegrenset gratis ringing og tekstmeldinger til 599 kroner måneden eller 5.999 kroner året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere