Rachel strålte i fuksia

Foto: (Foto: Scanpix)

Se kjolene fra Gullruten.

14.05.11 13:38

(SIDE2): Petter Northugs ekskjæreste var kveldens desiderte kjoleveinner under TV-prisen «Gullruten» fredag kveld.

Den vakre TV 2-reporteren kom i en lekker fuksiafarget kjole fra designeren Leila Hafzi. Håret var dratt bakover og satt opp i en stor knute og med de enkle svarte høyhælte pumpsene så hun rett og slett fantastisk ut.

- Ville ha flesket for seg selv
Dorthe Skappel pleier å få mye oppmerksomhet for sine antrekk under den storslåtte TV-sendingen i Grieghallen og hun skuffet heller ikke TV-seerne i år. Dorthe viste fram sin veltrente og slanke figur i en rekke fargesterke kjoler som passet henne perfekt.

Men Dorthe beviste også at hun har humor og i startinnslaget før TV-sendingen stilte programlederen bare i truse og BH på skjermen. Etter sendingen angrer hun ikke på at hun lot klærne falle.

- Jeg syns det var litt skummelt fordi jeg tenkte at jeg ville ha flesket mitt for meg selv. Men så tenkte jeg: «Nei, dette skal jeg gjøre» forteller hun til VG.

Hedersprisen gikk til Karen-Marie Ellefsen denne gangen og blant vinnerne var også Per Heimly og Ari Behn som vant i kategorien:«Beste underholdning» for portrettserien «Ari & Per».

Se bildene fra «Gullruten» under.

4254

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.