RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Rachel strålte i fuksia

Sist oppdatert:
Se kjolene fra Gullruten.

(SIDE2): Petter Northugs ekskjæreste var kveldens desiderte kjoleveinner under TV-prisen «Gullruten» fredag kveld.

Den vakre TV 2-reporteren kom i en lekker fuksiafarget kjole fra designeren Leila Hafzi. Håret var dratt bakover og satt opp i en stor knute og med de enkle svarte høyhælte pumpsene så hun rett og slett fantastisk ut.

- Ville ha flesket for seg selv
Dorthe Skappel pleier å få mye oppmerksomhet for sine antrekk under den storslåtte TV-sendingen i Grieghallen og hun skuffet heller ikke TV-seerne i år. Dorthe viste fram sin veltrente og slanke figur i en rekke fargesterke kjoler som passet henne perfekt.

Men Dorthe beviste også at hun har humor og i startinnslaget før TV-sendingen stilte programlederen bare i truse og BH på skjermen. Etter sendingen angrer hun ikke på at hun lot klærne falle.

- Jeg syns det var litt skummelt fordi jeg tenkte at jeg ville ha flesket mitt for meg selv. Men så tenkte jeg: «Nei, dette skal jeg gjøre» forteller hun til VG.

Hedersprisen gikk til Karen-Marie Ellefsen denne gangen og blant vinnerne var også Per Heimly og Ari Behn som vant i kategorien:«Beste underholdning» for portrettserien «Ari & Per».

Se bildene fra «Gullruten» under.

4254

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere