RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rachel visste ikke hun hadde lodd - vant bil til 273.000

FORNØYDE VINNERE: Sturla har lykken i kjærlighet. Derfor kjøpte han loddet til kona Rachel. Hun vant andrepremien i billotteriet til Alta IF. - Helt perfekt, sier den glade damen.
FORNØYDE VINNERE: Sturla har lykken i kjærlighet. Derfor kjøpte han loddet til kona Rachel. Hun vant andrepremien i billotteriet til Alta IF. - Helt perfekt, sier den glade damen. Foto: Jørn Losvar (Finnmark Dagblad)
Sist oppdatert:
Snakker om flaks. Rachel skulle kaste den slitne bilen sin og spare til ny. Nå trenger hun ikke spare.

Ambulansesjåfør Rachel Heitmann ante ingenting om at hun hadde fått et lodd av ektemannen Sturla. Søndag ble loddet hennes trukket ut i billotteriet til Alta IF, skriver Finnmark Dagblad.

Rachel forsto ingenting når telefonenen ringte og en stemme fortalte at hun hadde vunnet en splitter ny bil til 273 000 kroner.

- Og jeg som har en utslitt gammel bil som skulle kastes. Nå slipper jeg spare til ny bil, jublet en strålende Rachel.

Sa ingenting

Ektemannen Sturla Heitmann smiler lurt og sier han kjøpte loddet til 300 kroner fredag men sa ingenting til kona.

- Du vet, jeg har vært så heldig i kjærlighet at det er ingen vits for meg å registrere noe lodd i mitt navn. Når hennes lodd ble trukket ut var det akkurat som bestilt, flirer han og ser på den hvite bilen.

- Helt perfekt å vinne bilen. Den skal ikke selges eller byttes bort i noe. Den skal brukes hver dag, sier Rachel og får noen instruksjoner av forhandler Harila.

1. premien til Hammerfest

- Det er helt topp å kunne overlevere en ny bil til en så fornøyd dame som virkelig trenger premien, sier Bernt Morten Nilsen hos Harila som leverer biler for om lag 700 000 kroner til lotteriet.

- Til uka kan hun komme innom for å hente nybilen, en Toyota Auris Hybrid til 273 000 kroner.

Førstepremien, en Toyota Rav4 til om lag 460 000 kroner, ble vunnet av Ove Holmgren fra Hammerfest. Holmgren var ikke til stede når trekningen fant sted.

Les flere saker i Finnmark Dagblad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere