*Nettavisen* Nyheter.

Radio FM satser på lokalradio

Foto: (Scanpix)

Ny aktør kaster seg inn i radiokampen. Vil hevde seg med lang erfaring og solid økonomi.

23.01.09 06:16

Listene over søkere for lokalradio er offentliggjort, og mye tyder på at det kommer til å bli hard kamp om de fem konsesjonene som skal deles ut i Oslo og Stor-Oslo.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

En av de aktørene som søker i de to områdene, er Radio FM, som eies av en trio med mye penger og erfaring, skal vi tro pressemeldingen.

Forretningsmannen Tharald Nustad, som i dag er en av eierne i TVFollo, samt Knut Tønnes Steenersen og Finn Nordvold som til sammen har over 40 års erfaring fra lokalradio, vil nå ha flere bølger på luften.

- Vi har levert søknader som vi mener skisserer en god lokale kringkastere for konsesjonsområdet. Vi vil ha en annen profil enn de hardt formaterte stasjonene vi i dag kjenner fra Oslo-området, og vil rette oss mot «voksne» lyttere i alle aldre. Vi satser også på stor synlighet i lokalmiljøene, sier daglig leder i Radio FM, Finn Nordvold.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Vi ser at det blir en hard kamp om konsesjonene i Oslo-området, men vi er sikre på at vi stiller godt rustet gjennom de konseptene vi har skissert i søknadene, sier Nordvold.

TVFollo, som eies av familien Nustad, har også kastet seg på karusellen. Selskapet fikk konsesjon i Follo ved forrige runde, og satser nå også på Nesodden.

- Vi har jobbet mye med vår søknad på Nesodden, og med et godt gjennomarbeidet redaksjonelt konsept, og solid økonomisk fundament, kan vi ikke forstå annet enn at vi bør ha store muligheter for å få denne, sier Tønnes Steenersen som er daglig leder og ansvarlig redaktør i TVFollo.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.