29-åringen annonserte nyheten selv på bildedelingstjenesten Instagram. Det var på ferie i San Francisco, USA, at radioprofilen stilte «det store spørsmålet».

– Jeg hadde store planer om å gjøre det romantisk ned på kne, men feiget ut i siste liten og kjørte en litt mer nedpå versjon, hvor jeg bare løftet frem ringboksen og spurte med en mer sprukken stemme, og fikk et ja tilbake, sier Baarli til Nettavisen.

Radiopersonligheten har vært kjæreste med Benjamin Silseth siden 2011, som på den tiden var kjent som en av programlederne i NRK-programmet «Trekant». Begge møttes i forbindelse med et intervju, og det tok ikke lang tid før de ble et par.

Les også: «Trekant»-Benjaming har fått kjæreste

29-åringen fra Moss er kjent for mange fra sin tid i NRK P3, hvor han var en profilert programleder i programmet «Verdens Rikeste Land». Han er også kjent som en av landets mest profilerte tilhengere av leskedrikken Urge.

Etter åtte år i NRK sluttet han, og fortsatte ferden i Radio 1 som programleder i frokostradioen. Der har han daglige sendinger sammen med Samantha Skogrand og Lars Berrum.