RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Radværingene må betale selv

For å finansiere den planlagte Nordhordlandspakken er det nå aktuelt å skille Radøy fra Lindås med en bomstasjon.

Etter at Nordhordlandsbroen ble nedbetalt ved årsskiftet, hadde nordhordlendingene håpet på mer turisme fra Bergen og andre steder. Men nå må turistene snart åpne lommebøkene sine atter en gang for å komme helt frem. Og ikke minst må Radværingene betale for å handle i storsenteret i Knarvik.

Bom på Radøy
For finansiering av en Nyborgstunnell og opprustning av veiene i Nordhordland kommer ikke av seg selv. Allerede i 2009 skal det settes opp nye bomstasjoner og nå blir en av disse planlagt på kommunegrensen mellom Lindås og Radøy, skriver Avisa Nordhordland.

I veipakken ligger det inne store utbedringer på Radøyveiene og derfor er det ikke unaturlig å plassere en bom her.

– Det er et stort prosjekt, som samtidig er det største anlegget i fase 1 og som har relativt liten andel statlig finansiering. Derfor er det ikke skivebom med en autopass-stasjon her, sier ordfører i Lindås, Tove L. Brandvik til avisen.

Brandvik vil imidlertid kjempe for at autopass-stasjonen som skal betale Nyborgtunnelen, blir plassert på bysiden og så nær tunnelen som mulig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere